Lijsttrekker voor #PS2015

In juni 2014 steunde de leden van D66 Flevoland vrijwel unaniem mijn kandidatuur voor lijsttrekker voor de verkiezingen van Provinciale Staten in maart 2015. Ik ben vereerd en dankbaar voor het vertrouwen.

“Omdat ik wil verzilveren. Voor Flevoland en voor D66.”

Vier jaar geleden werd ik lijsttrekker voor de verkiezingen van 2011. En met succes: we kwamen van niets met drie zetels in de Staten. Sindsdien hebben we met de fractie hard gewerkt: door constructief oppositie te voeren, kunnen we het sociaal-liberale geluid goed laten horen. De inbreng van D66 wordt serieus genomen. En dat is nodig ook.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om een positie te verwerven. De andere partijen kennen ons nu. De landelijke peilingen zijn gunstig. Nu moeten we die positie verzilveren. Ik wil doorpakken, gebruikmakend van wat ik de laatste jaren met de fractie heb opgebouwd. Voor een effectieve provincie en een transparante bestuurscultuur. Voor een duurzame provincie met de focus op de provinciale kerntaken, op werkgelegenheid en ruimtelijke ontwikkeling.

Op campagne met D66 NOP

1 gedachte op “Lijsttrekker voor #PS2015

  1. Pingback: Statenlid worden? | michiel rijsberman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.