D66 presenteert haar verkiezingsprogramma voor Flevoland

D66 Flevoland Verkiezingsprogramma 2015Onze wereld verandert en Nederland moet mee veranderen. D66 wil vooruit. De afgelopen jaren heeft D66 in de Eerste en Tweede Kamer bijgedragen aan belangrijke hervormingen. D66 heeft veel bereikt, van lagere loonbelasting tot 650 miljoen euro voor het onderwijs. Ook in Flevoland heeft D66 niet stil gezeten, van het doorbreken van de bestuurscultuur rond het geheim houden van bepaalde besluiten en het verbeteren van de jeugdwerkgelegenheid, tot bijdragen aan de verdubbeling van de Gooiseweg en het programma voor Nieuwe Natuur. Maar we zijn er nog lang niet. D66 neemt geen genoegen met een beetje economische groei en een lichte daling van de werkloosheid.

“Zorgen voor nieuwe banen vinden wij het belangrijkste voor Flevoland,” zegt lijsttrekker Michiel Rijsberman. “D66 wil vooruit. D66 wil investeren in bedrijven met goede ideeën, in vakopleidingen en trainingen voor nieuw personeel. En we willen betere aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven,” aldus Rijsberman.

D66 wil dat de provincie werkt aan meer banen, betere bereikbaarheid, duurzaamheid en natuur. D66 wil ook in Flevoland vooruit. De plannen voor de komende vier jaar staan in het D66 Flevoland Verkiezingsprogramma voor de provinciale verkiezingen van 18 maart. Op 18 maart stemt u voor de provincie én voor de Eerste Kamer. Uw stem telt dubbel. Stem D66!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.