Ik stem natuurlijk D66!

Ik stem op vandaag op D66. Uit volle overtuiging. En het is ook een strategische stem. Want D66 brengt de twee partijen die toch al in het kabinet komen in beweging. De VVD en de PvdA staan tegenover elkaar. Ze zijn gericht op behoud van de belangen van hun achterban. Zonder een grote derde partner, die ze dwingt om te hervormen, gaan er opnieuw kostbare jaren verloren. Zeker nu kunnen we dat niet gebruiken. Ik wil een kabinet dat de problemen aanpakt. Kies ook voor vooruitgang. Voor een stabiel middenkabinet dat Nederland sterker uit de crisis laat komen. Dat investeert in onderwijs en innovatiekracht. En de schatkist op orde brengt.

Ik vraag je om je stem. Stem ook op D66. Ik sta op lijst 6, plaats 37.

Dank voor je vertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.